Bejelentés


Autó átnézése Dunakeszin Gépjármű állapotfelmérés Dunakeszi


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Műszeres autóátnézés Dunakeszi háznál

Műszeres Honda Integra kocsi átnézés Dunakeszi háznál

Használt autó állapotfelmérés Dunakeszi gyorsan, vásárlás előtt +36 70 352 1562.

Örülne neki, ha az újonnan vásárolt járműve nem állna egy rövid idő elteltével már a szervízben? Örülne neki, ha egy tapasztalt autóvásárlási tanácsadó átvizsgálná a jelöltjét?

A meglévő szervizkönyv önmagában nem garantálja, hogy megéri az árát a kinézett autó, és megeshet, hogy a szomszéd nem képes helyettesíteni a rejtett műszaki hiányosságok felderítésében jártas szakembert.

 • A 2000-es évjárattól kezdve lehet végrehajtani egy vagy akár több kocsi átvizsgálását otthonában, autókereskedőnél, illetve autópiacon.
 • Elkerüljük, hogy olyan autót vegyen meg, amit később megbánna.
 • Elmondjuk az autó jellemző alaphibáit, és elmondjuk, hogy milyen várható költségek fordulhatnak elő az újdonsült járművel kapcsolatban.

helyszíni autó állapotfelmérés Dunakeszi

Rendszeresen elkövetett hibák használt autók vásárlásakor

 1. Az autó vevője azt hiszi, hogy ma már nem tudjuk előre pörgetni a km órát. Az a rossz hír, hogy ez nem igaz. Az eddigi hírek szerint – bár büntetendő – még senki sem kapott börtönt azért, mert visszapörgette a km órát. Az Ausztriából behozott használt autók kapcsán a km óra tekerést nehéz bizonyítani, ugyanis ha a km óra manipulálása, a kereskedő mondhatja, hogy ő már ezzel a hibával vette meg a gépkocsit. A külföldről behozott használt járművek átnézésekor műszerrel olvassuk ki a km óra manipulálásának tényét.
 2. A festék rétegvastagság mérés elhanyagolása. A kocsik karosszériáján típusonként különféle értékű a festék vastagsága. Japán járműveken pl. gyárilag kisebb festékvastagság. Ez nem ekvivalens azzal, hogy a kocsi balesetet szenvedett, és szervizelni kellett, csupán gyárilag kisebb a festék vastagsága. Aki rendelkezik rétegvastagság mérővel, az már jó dolog, viszont sajnos sokan nem tudják, hogy mely elemeket érdemes ellenőrizni, illetve nem mindenki képes értelmezni a kapott információkat.
 3. Sokan nem figyelnek a gumiabroncsok állapotára. Ez annál is furcsább, mert ennek elmulasztása százezer forintos nagyságrendű azonnali költséget is okozhat. Előfordul, hogy a használtautó megvásárlásakor gyakorlatilag azonnal le kell váltani a gumikat, mert olyan elhasznált állapotban vannak. Jóllehet a mintázat mélysége még megfelelő lenne, azonban a gumi anyaga annyira elöregedett, hogy nem érhető el megfelelő tapadás. Az új gumik megvásárlása több százezer Ft kiadást okozhat gumimérettől függően, kiváltképpen olyankor, ha téli gumikat is kell vásárolni.
 4. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen célra használható a kinézett jármű. Jelentős eltérés van a járművek felhasználhatóságát tekintve a benzin illetve dízel üzemű kocsik között. A lóerők száma is meghatározó mértékben hatással van arra, hogy a jármű milyen célra alkalmazható a gyakorlatban. A jármű motorikus felépítése valószínűsíti a lehetséges meghibásodásokat, illetve azt, hogy miket kell cserélni adott esetben az autón.

Az előbb taglalt kérdésekben tudunk tanácsot adni, és véleményt tudunk alkotni arról, hogy a jármű megéri-e az árát, illetve hogy mennyit kellene alkudni belőle, hogy elfogadható vétel legyen.

Használtautó vétele során javasoljuk figyelembe venni

 1. Nem számít, hogy mit állít a kereskedő, az egyedüli tárgyilagos tényező az aktuális állapot. Nem szabad bedőlni a “nyugdíjas hölgy volt az előző tulajdonos” vagy az “évekig állt az autó” jellegű magyarázatoknak, mert mindez nem jelent semmit.
 2. Ne a szomszéd mondjon szakvéleményt, akiről úgy tudjuk, hogy jobban ért a járművekhez, mint mi! Okosabb megelőzni a bajt, vagy ha utólag mégis fény derül egy műszaki problémára, akkor jobb, ha ez nem szül feszültséget az ismerős és közöttünk.
 3. A szervizkönyv megléte esetén nem lehet nyugodtan hátradőlni. Láttuk már néhányszor, hogy egy többet futott jármű jobb állapotban van, mint egy szervizkönyv alapján kevesebb km-rel rendelkező.
 4. Feltétlenül azt javasoljuk, hogy nézzen meg több kocsit is, mielőtt döntene. Gyakran látjuk az életben, hogy észszerű várni a döntéssel, és kizárólag akkor megállapodni az eladóval, ha már valamennyi jelöltet megnéztük.

A gépjármű állapotfelmérés folyamata nagy vonalakban

Az alábbi felsorolás nem teljes, mindössze a tipikus lépéseket mutatja be.

 • Külső ellenőrzés: pl. fényezés, esetleges törések állapota
 • Belső felmérés: kárpit, csomagtartó
 • Alul: pl. rozsdásodás. Ha van lehetőség megemelni az autót, akkor a fékbetétek, féltengely átnézése.
 • Motor vizsgálata: olajfolyás, váltó, hűtőfolyadék.
 • Működés vizsgálata: az autó beindításakor a motor ellenőrzése.

Az átnézés után részletes jelentés a megállapított hibaforrásokról, a kocsi állapotának ismertetése.

Helyszíni felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi és műszeres motordiagnosztika házhoz

Használt autó vásárlásakor akár 100 ezer forintot is megtakaríthat a használt autó állapotfelmérésével Dunakeszi területén. amennyiben hasznosnak találja az állapotfelmérést, akkor hívjon a +36 70 352 1562 számon! FIGYELEM! Csak 1999 évjárat utáni, illetve OBD2 interfésszel ellátott autók átnézését tudjuk elvégezni! A meglévő szervizkönyv nem garantálja, hogy jó vételt csinál az autó megvásárlásával, és az sem mindig garantált, hogy a szomszéd képes pótolni a rejtett hibák feltárásában jártas autószerelőt. A lenti képet megnyomva azonnal tárcsázhatja számunkat okostelefonról: használt kocsi átnézése Dunakeszi

Mire alkalmas a helyszíni állapotfelmérés Dunakeszi területén?

A kocsi átfogó állapotának felmérése Dunakeszi övezetében

A jármű szemrevételezése kívülről: a jármű szemrevételezésével megtalálhatók többek között az alváz sérülései, rozsdásodás ellenőrzése, a hézagok, a festés hibái, a gumik állapota. Autó szemrevételezése belülről: például az utastér, állapota, az ülések és belső borítások vagy a váltó műszaki állapota. Gyakori probléma az ékszíj repedéseinek beazonosítása, a vezérműszíj állapotának megtekintése. Motordiagnosztika: az autóval ténylegesen megtett távolság kiolvasása, a kilométeróra visszatekerésének észlelése, motorolaj állapotának megállaptása, porlasztó programozás, ütközési adatok megállapítása diagnosztikai eszközzel, fényjelző berendezések és lengéscsillapító vizsgálata a közlekedési hatóság ellenőrzése technológiájával. műszeres lengéscsillapító mérés Dunakeszi A gépjármű telematikai interfészre csatlakozva még számos egyéb technikai mutató is detektálható, pl. üzemanyag nyomás, fojtószelep. Meg kell említenünk azt is, hogy szaktanácsot tudunk adni azon a területen, hogy milyen javítási gyakoriság várható az egyes modelleknél, illetve ha szerelés válik szükségessé, akkor milyen várható költségek merülnek fel. → A fenti szempontok több év távlatában szabják meg a jármű állagmegóvásának ráfordítását, de okvetlenül hasznos információk az autóvétel tekintetében. A gépkocsi műszaki állapotán kívül segítünk eldönteni, hogy a gépjármű az évjárata, felszereltsége stb. alapján jó vétel-e.

Használt kocsi ellenőrzés díja Dunakeszi

Az adott gépjármű ellenőrzésének díja azon múlik, hogy milyen alapos szakvéleményt kell kiállítanunk a megvételre szánt gépjárműről. Az audit összegét telefonos megbeszélés után tudjuk megmondani. használt autó állapotfelmérés ár Dunakeszi

Mennyi időt vesz igénybe az autó helyszíni átnézése?

Az átvizsgálás ideje legfőképpen annak a függvénye, hogy mennyire részletes szakvéleményt kell adnunk a jelölt autóról. Általánosságban véve elmondható, hogy már egy fél órás autó átnézéssel is több tízezer forintot lehet megtakarítani a vételárból az esetleges hibák feltárásával. A részletezett, felszerszámozott szerelőműhelyben végzett felmérés akár több 100 ezer forintot is megspórolhat az újdonsült vevőnek, de meg is mentheti egy rossz állapotban lévő gépkocsitól!

Mindegyik hiba detektálható a vásárlás helyén?

Sajnos ez nem igaz. Vannak olyan jellegű vizsgálatok, amelyek kizárólag jól felszerelt autószerelő műhelyben végezhetők el. Ilyenek többek között pl. a futómű hibáinak egyértelmű megállapítása, az alváz tüzetes átnézése.

Van olyan hiba, ami egyáltalán nem fedhető fel?

Sajnos igen. Tekintettel arra, hogy nem látunk bele az alkatrészek belsejébe, nem lehet biztosra állítani, hogy mennyi ideig üzemel még egy önindító, vagy hogy a hengerekben milyen belső károk keletkeztek az autó üzemeltetés során. gépjármű állapotfelmérés Dunakeszi

Milyen műszereket vetünk be a gépjármű teljes körű felméréséhez?

A legtöbbet tudó elemzőeszköz, amit fel tudunk használni a vizsgálathoz, egy autódiagnosztikai elemzőeszköz, amellyel különféle interfész csatlakozók bekötésével tudunk a fedélzeti diagnosztikai berendezéshez kapcsolódni, és szoftveres úton detektálni és kiolvasni a korábbi hibaüzeneteket. Rendszeresen fordul elő, hogy olyan hibakódokat is észlelhetünk, amelyeket a műszerfal visszajelző elemei nem jeleznek ki. Figyelembe véve a tényt, hogy a motor a gépkocsi legköltségesebb eleme, ezt az ellenőrzést vitathatatlanul érdemes végrehajtani! A festékvastagságmérés rutinszerűen végrehajtott vizsgálat, hiszen van erre a célra gyártott eszközünk is, ezáltal meg tudjuk állapítani, hogy a diagnosztizált használtautó karosszériájának komponensei közül melyeket cseréltek, fújtak át (és azt mennyire szakszerűen végezték el), ehhez kapcsolódóan a vizsgált gépkocsi esetleges eltérő sérüléseire is lehet gyanakodni.

Próbakör

Szinte az összes helyen fizetni kell a használtautó tesztvezetéséért. Érdemes fizetni ezért? Mit lehet ebből feltérképezni? A tesztkör olyan vizsgálati lehetőség, amit valamennyi használtautó vevőnek javasolunk. Próbamenettel felderíthető, esetleges hiányosságok az autónál:
 • Zörejek a jármű különböző részeiből
 • A gépkocsi úttartása
 • A futómű állapota
 • A fékek állapota
 • A motor zörejei
 • A váltó megfelelő működése
 • A kuplung kopása
autó állapotfelmérése Dunakeszi Általában az alábbi típusok átnézését végezzük el:
 • Használt Alfa Romeo 155 felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi
 • Használt Audi 100 helyszíni állapotfelmérés
 • Megbízható BMW Z4 átvizsgálás külföldi út előtt
 • Szakértő Citroen DS3 előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi
 • Hétvégi Chrysler Neon előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi
 • Alapos Dacia Duster használt autó állapotfelmérés
 • Szakértő Daewoo Matiz előzetes műszaki átvizsgálása
 • Helyszíni Ford Mondeo használtautó vásárlás Dunakeszi
 • Műszeres Daihatsu Sirion autóvizsgálat helyszínen
 • Műszeres Dodge Challenger felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi
 • Szakértő Fiat Ulysse átvizsgálás külföldi út előtt
 • Szakértő Ford Taunus használt autó állapotfelmérés Dunakeszi
 • Helyszíni Honda Legend használtautó átvizsgálás helyszínen
 • Hétvégi Hyundai Santa Fe helyszíni állapotfelmérés Dunakeszi
 • Alapos Jaguar F-Pace műszeres vizsgálata
 • Szakértő Jeep Patriot autó állapotfelmérés vásárlás előtt Dunakeszi
 • Hétvégi Kia Niro előzetes műszaki átvizsgálása
 • Szakértő Lada 111 autóvizsgálat helyszínen
 • Olcsó Lancia Phedra felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi
 • Szakértő Land Rover Discovery autó értékbecslés
 • Alapos Lexus UX autó értékbecslés
 • Mindenre kiterjedő Lincoln MKX használt autó állapotfelmérés
 • Alapos Maserati Granturismo átvizsgálás külföldi út előtt Dunakeszi
 • Műszeres Mazda Xedos helyszíni autó állapotfelmérés
 • Helyszíni Mercedes Vito felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi
 • Hétvégi Mitsubishi Carisma előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi
 • Szakértő Nissan Vanette autóvizsgálat helyszínen
 • Helyszíni Opel GT átvizsgálás külföldi út előtt Dunakeszi
 • Alapos Peugeot 106 használt autó állapotfelmérés
 • Szakértő Pontiac Tempest átnézés utazás előtt Dunakeszi
 • Alapos Porsche 914 felkészítés műszaki vizsgára Dunakeszi
 • Alapos Renault Modus műszeres vizsgálata Dunakeszi
 • Alapos Rolls-Royce Silver Spur átvizsgálás külföldi út előtt Dunakeszi
 • Megbízható Rover 600 műszeres vizsgálata
 • Helyszíni Saab 9-3 X előzetes műszaki átvizsgálása
 • Megbízható Seat Exeo autó értékbecslés Dunakeszi
 • Megbízható Skoda Citigo autó állapotfelmérés vásárlás előtt
 • Hétvégi Smart Fortwo Pure műszeres vizsgálata
 • Mindenre kiterjedő Ssangyong Musso előzetes műszaki átvizsgálása
 • Helyszíni Subaru Forester előzetes műszaki átvizsgálása Dunakeszi
 • Hétvégi Suzuki SX4 műszeres vizsgálata Dunakeszi
 • Használt Tesla Model S autó állapotfelmérés vásárlás előtt Dunakeszi
 • Megbízható Toyota HI Lux használt autó állapotfelmérés
 • Hétvégi Volkswagen Passat B7 átnézés utazás előtt
 • Olcsó Volvo V50 autóvizsgálat helyszínen
 • Olcsó Zastava 750 helyszíni állapotfelmérés Dunakeszi
Ha műszaki vizsgára szeretné felkészíteni a járművét, vagy ellenőriztetni kívánja külföldi út előtt egy szakszervizben, akkor nálunk jó helyen jár! Ha nem szeretne kizárólag kamu szervizkönyv, ismerős véleménye alapján kocsit vásárolni, hanem képbe szeretne kerülni a szóban forgó jármű tényleges műszaki állapotával, akkor bízzon meg minket az autó ellenőrzésével Dunakeszi területén +36 70 352 1562!

Használt kocsi állapotfelmérés Dunakeszi övezetében, átvizsgálás az autópiacon +36 70 352 1562.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!